måndag 26 oktober 2009

Tamleopardens My Cool (Simba) & Tamleopardens Black Diamond ( Stellan)

"Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra sommar och att det går bra med huset :)Vi tänkte att vi skulle berätta hur sötnosarna har det! Just för sekunden håller Stellan på och kastar sig i våran "katt-tunnel". Han är rätt våldsam i allt han gör haha. Kastar sig hit och dit och gnager på allt! Han gnager på pennor, kartonger, leksaker, fingrar... Vi gav honom en liten plastanka som han kunde ha i badkaret när han plaskar runt där, men den "dödade" han direkt. Först bet han hål i den (han biter rejält! trycker verkligen ihop ankan i sin lilla mun!), och sen började han bita av huvudet. Så nu har vi bunkrat upp med plastankor. Det är verkligen hans favoritleksak!
Han blir märkbart glad och springer omkring med ankan i munnen och gnyr. Han är fortfarande så där supergosig som han var när vi fick honom. Han blir orolig om han blir lämnad ensam, även om det bara är i ett annat rum och han måste alltid sova på oss. Så nära våra ansikten som möjligt. Sen har han växt explosionsartat! Man kan inte tro att han varit så liten som han va!

Vi har varit ute en hel del med katterna i somras och under hösten, och en av gångerna vi var ute så mötte vi ettfotografpar. Dom tog några bilder av katterna :)http://sonjac.wordpress.com/2009/09/

Simba har också växt! Simba älskar att åka bil. Speciellt när vi åker till det stället vi brukar gå promenad på. Då känner han igen sig när man börjarnärma sig :)Detsamma gäller när man åker hem. Så fort man åker över bron innan Kungsängenavfarten (om man kommer från Järfällahållet)så blir han sur. Riktigt sur och skäller ut oss ordentligt haha :) Förutom att Simba och Stellan mår bra idividuellt så trivs dom jättebra tillsammans :) Simba har världens tålamod med Stellan,vilket är bra, för Stellan har inga gränser haha. Han kör på i 180 tills han tvärsomnar av utmattning. Stellan vågar hitta på mer utmanande saker.

Måste berätta vad han gjorde i fredags! Jag hade med mig tigerkaka från jobbet som jag tänkte att jag och Mats kunde ha till fikat på kvällen. Jag la kakan i skåpet (Katterna älskar bröd, bullar och mjuka kakor så man kan inte ha något framme) och åkte och handlade.När vi kom hem så va det helt tyst i lägenheten. Tystnad är dåligt. I köket hade Simba och Stellan haft fredagsmys med min tigerkaka! Då hade Stellan (vet att det var han för Simba gör inte sånna hyss) fått upp skåpsdörren och dragit ner kakan. Så det var bara smulor kvar till oss.Det är bara ett av många Stellan-upptåg! :)

Sköt om er!Kram från Mats och Damali och pojkarna :)

Tamleopardens Doolin Dalton
"Hej på er!!! Äntligen kommer här lite bilder på Dalton det var ett tag sedan vi hördes av . Allt är bra med den lille gynnaren, han leker och är jätte nyfiken på allt . Han vill alltid vara med och har blivit en gosig krabat.Han växer så det knakar . På onsdag är det dax för kastrering, det är tur han inte vet vad som är på gång.Många kramar från Helena ,Micke,Dalton och Sotis."

Tamleopardens Tingaliin