måndag 1 december 2008

Jag fick en kundvagn

Tänk vad små saker kan göra en glad. Jag skulle handla och därför hämta en kundvagn på centrumparkeringen. Jag hade både Eric & Oscar med mig. Hade en femkrona redo till kundvagnen. När jag stod där och skulle börja fippla loss en vagn kommer en man med en tom vagn. Tycker han säger något i stil med "har du en tia". Tänkte att han ville slippa sätta in sin vagn och be mig "lösa ut" den. Jag har bara en femma svarar jag. Varsågod du kan ta vagnen säger han helt oväntat. Vill du inte ha femman iallfall svarar jag. Nej behåll den säger han vänligt och går till sin bil. Tack så jätte mycket svarar jag glad och nästan rörd över hans vänlighet. Jag har aldrig tidigare varit med om att någon "gett bort" sin kundvagn tidigare. Inte heller jag har låtit vagnen stå eller lämnat den till någon annan. Detta trots att det egentligen bara handlar om just fem eller tio kronor. Dagens ros till den snälla kundvagnsmannen :)

Tamleopardens 24 Karat Gold - film & bilder


Dax att dra på smilbanden! - bilder

Fick det här på mailen. Vissa bilder är riktigt klockrena :) Hoppas på att kunna sprida minst ett par leenden i vintermörkret :)

5 CASES WHEN IT IS OK TO USE THE 'F' WORDOnly In America


Only in Thailand

Only in TexasOnly in India


Only in Hawaii
Only in China SWIMMING POOL
Not a Good Day For Surfing.


You Light Up My World

Amazing Cloud Formation

Fire-StarterEdge of the Hurricane


Holding the sun

Vill du adoptera Rosa?

Oleander Lancastrian Rose är en hona som vi importerat från Ryssland. Hon är väldigt stor, social och kelig. Nu ska hon kastreras och söker ett nytt kärleksfullt hem att få flytta till. Är du intresserad av att adoptera Rosa? Maila oss: tamleopardens@gmail.comNu har Fanny flyttat

Fanny (Tamleopardens Supernatural) har nu flyttat till Tina & Lars -Petter i Strömstad. Vi hoppas det ska gå bra och önskar henne allt gott i nya familjen.