torsdag 20 november 2008

Hälsning och bild från vår tidigare avelshona Mini

I kväll fick vi en hälsning från en av våra första avelshonor, Minileoparden Minia :)

"Hej Carina! Mini har fyllt 6 år! Hon är så go, nyfiken & lekfull & så smart! Är såå fäst vid henne!Hon gillar om man gömmer något under en filt men fattar snabbt att leksaken är tillrättalagd. Hon pratar & är kelig, speciellt på morgnarna vid 6 tiden:-) Bara hon får väcka mig & kela lite så somnar hon igen.Vi har renoverat fastigheten & målarna blev så förälskade i henne. Den ena målaren sa att han inte tyckte om katter, men efter en veckas jobbs tapetsering & målning (med Mini) så ville han skaffa en bengal så jag tipsade om er.Mini har bara rivit ner tapet i ett hörn (hennes lilla revir), resten är kvar. Hon fick en kattsäng från USA i födelsedagspresent! Tror inte många katter sover i en sån:-) Min far som bor i Boston hade köpt med en sådan som Mini fick. Där ligger hon & myser ibland. Många hälsningar till erfrån Eva & Minia"

AVELSHANE TILL UTLÅNING

Letar du snygg bengalhane till din fina renrasiga bengaltjej? Tamleopardens Explorer (Enzo) finns tillgänglig för utlåning under en begränsad period. Mamma är Kanadaimport Canicspots Pearl of Tamleopardens och pappa är USA import Floridabengls Mr Excitement.
Kontakta oss vid intresse: tamleopardens@gmail.com så förmedlar vi kontakt med Enzo. För bilder på Enzo se tidigare inlägg.

Hälsning och bilder från Tamleopardens Explorer

"Hej på er! Här kommer en liten hälsning ifrån Enzo (Explorer) och oss! Med Enzo är det full fart hela tiden, förutom att det ska gosas lite emellanåt också. Han gillar verkligen att leka kurragömma och en pingisboll är hans favoritleksak för tillfället. Han har börjat prata väldigt mycket den senaste tiden så det börjar nog bli dags för kastrering snart. Läser bloggen ni startat varje dag, den e jätte bra!!Vi bifogar lite bilder så ni får se hur han vuxit. Ps.Hoppas allt e bra med er och barnen. Vänliga HälsningarFredrik/Lina"