söndag 7 december 2008

Tamleopardens Cat Deluxe - hälsningar & bild

"Hej Carina! Det gick bra med Cat deluxe. Han bekantade sig med rummet där Stefanie sover i. Vi lät dörren på glänt i eftermiddags och han kom ut och hälsade på sonens rum. Han håller sig på övervåningen än så länge. Mina katter fick också hälsa på honom och reagerade lite olika. Cat Deluxe och Alice sträckte sina halser mot varandra och nosade nyfiket på, nästan pussande, men sedan gick hon därifrån. Cat Deluxe var riktigt glad att se en katt och hade gjärna velat lite leka med men det var hon inte intresserad av. Mowgli morrade lite på avstand men sedan gick han också ointresserad därifrån. Han håller väldigt mycket till vid sladdarna bakom tv-bänken och krypa in bland hyllorna, han gillar att bita på sladdarna och titta i spegeln.Det blir nog bra. HälsningarVeronika "

"Hej Carina Här närmar sig Cat Deluxe steg för steg Alice, men hennes blick är inte så inbjudande och när han kom för nära snäste hon till. Han skuttar nu omkring i rummet och är väldigt livligt. Man tror att han är i det ena hörnet så är han redan i det andra.Det är kul att titta på honom. HälsningarVeronika"

STORT GRATTIS!!!!

Idag blev Tamleopardens Star of Ice Best In Show på utställningen på Solvalla!!! STORT GRATTIS och många kramar till Sion och matte Susanna!!! Önskar vi varit där och fått se allt "live" :)

Veterinärincheckningen

I går morse fick vi en glad överraskning. Det var vår vetrinär som vi hade när vi bodde i Jakobsberg som stod i veterinärincheckningen. Många år sedan sist vi träffade henne. Blev lite småprat om vad som hänt sedan sist :)