måndag 12 oktober 2009

Tamleopardens Zerox

"Hej! Min mail strular. Vi har inte hörts av på ett tag men allt är bra Zerox börjar bli stor, han väger 4 kg och är nyss kastrerad närmare bestämt 5/10. Han var lite slak efter det men på kvällen var han som vanligt=full fart. Han är mycket social och tillgiven och pratar mycket, han sover bredvid oss på nätterna och sover vi för länge kommer han upp i sängen med leksaker för att väcka oss.


Mvh Michael o Birgitta Uddevalla.PS. Han charmar precis alla som ser honom. DS"

Tamleopardens Hercules"Hej på er,
Det är länge sedan jag hörde av mig men idag när Herkules fyller 5 år så tänkte jag att det var dags.Jag vet inte om ni kommer ihåg oss, Hillevi, Bengt och Oscar.Herkules mår bara bra och är som en hund nästan, väldigt präglad på mig som han brukar hänga eftervart jag än går inomhus. Sedan är det ju jag som tar med honom ut mest också och ger honom mat.För ett år sedan så fick vi operera hans ena öra flera gånger då han råkade ut för "blodöra", någotsom tydligen är vanligare på hundar.


Skickar med några bilder av honom.Grattis till era fina pojkar! Vilka söta bilder på hemsidan!Med vänliga hälsningar, Hillevi Martinpelto"