fredag 5 december 2008

Tamleopardens Stop and Stare - film & bilder

En otroligt gosig bengaltjej!


Tamleopardens Star Walker & Tamleopardens Kenzo - nyvakna

"Hej! Nu har vi vaknat här hemma. Killarna har sovit i ett litet tyghus hela natten. Vi har varit uppe o ätiti frukost o gått på toa, så nu är det full fart igen :)
Starwalker har redan intresserat sig för duschen, han är för rolig! Båda två är helt underbara o såå söta! Återkommer med bilder lite senare :)

Kram från Sarah!"

Bilder från senaste utställningen

Tamleopardens US Star väntar på att få gå upp på bedömning.Tamleopardens Knock Out myser i bädden i utställningsburen.


Fotograf: Carl-Johan Hall

Tamleopardens Star Walker & Tamleopardens Kenzo - flyttrapport

"Hej! Nu har killarna verkligen börjat springa runt :) Brottas o busas hela tiden. Kurrar massor när man lyfter o klappar dom! Starwalker är tuffingen , Kenzo är lite blygare. Men båda är på upptäcksfärd runt i hela lägenheten. Bilresan gick bra, dom slockna båda två efter 10 min. Hörs snart igen :)

Kram från oss!"

Hälsning från Tamleopardens Supernatural

"Hej! Här kommer en liten rapport: Fanny har valt att flytta ut ifrån badrummet och smyger omkring, något förskräckt över alla nya ljud och lukter. Hon har hittat några ställen dit hon drar sig tillbaka när hon tycker det blir lite mycket men hon kommer fram när vi lockar på henne och då vill hon gärna kela lite. Hon är väldigt nyfiken samtidigt som hon är osäker. Oftast tar nyfikenheten överhand och hon kikar fram för att se vad vi gör och vad som händer. Hon äter, leker och går på toa så det dröjer nog inte så länge förrän hon vant sig vid sitt nya hem. Vi tycker att hon är en liten sötnos som har hamnat helt rätt.

MvhTina och Lappe!"