måndag 2 mars 2009

Jag ser det snöar, jag ser det snöar....

Trodde det var slut på vintern. Men icke. Nu snöar det för fullt igen...
Tamleopardens My Cool & Tamleopardens Black Diamond

"Hej! Det går jättebra med Stellan :) Han och Simba trivs jättebra ihop nu och dom har börjat leka istället för att bråka hela tiden.Man märker att han känner sig hemma nu och att Simba har börjat acceptera det och bli som han var förut. Igår så låg jag i soffan med Stellan och helt plötsligt hoppade Simba upp och la sig han med! Det har han inte gjort mer ännågon enstaka gång sen Stellan kom, och då hoppade han ner efter bara någon minut. Nu la han sig till rätta och somnade som en stock!Dom pratar mycket med varandra också. Stellan pratar med allt och alla haha, men Simba ropar verkligen efter Stellan eller sägernågot till honom. Jättegulligt när Simba är i ett rum och ropar och Stellan kommer skuttandes.Skickar med några bilder från myset i soffan!
Hälsningar från hela familjen!"Tamleopardens Versace

Nya bilder på snygga tjejen Doris!
Förhoppningsvis blir hon mamma senare i vår :) Tänkt pappa till kullen är Tamleopardens Knock Out. Nu håller vi tummarna för att hon inte slutar löpa när hon kommer hit på på herrbesök.

Ägare till Doris är Carl-Johan Hall, S*Venators

Nu har vi valt mäklare

I förra veckan hade vi mäklare från fem olika mäklarfirmor över för att se vad de hade att erbjuda oss inför husförsäljningen. Jag förvånades över hur oengagerade de flesta var. Alla visste att vi skulle ha flera mäklare över för bedömning men trots detta gjordes inte mycket extra ansträngning för att försöka sälja in sig själva till oss.

Vårt hus är hur som helst jätte fint nu. Nästan så att vi ångrar oss med flytten ;)
I morgon kommer fotograf för fotografering och har vi tur läggs annonsen ut till slutet på veckan. :) Känns både nervöst och jätte spännande. Hoppas på många spekulanter!