söndag 21 december 2008

Tamleopardens La Reina Guapa & Leo - bilder

"Hej!
Jag önskar er en riktigt god jul och gott nytt år!
Kram Emma "

Tamleopardens Cat Deluxe - bild

"Några bilder av "Bengi"
Hans älsklingsplats är att ligga i väskan.
HälsningarVeronika"
Tamleopardens Xena


"God Jul & gott Nytt År till Er alla En liten hälsning från Xena. Hon har blivit stor nu men är full av energi. Man blir glad bara av att titta på henne. Hon sprider goda cirklar med sina upptåg.Skogisen Chelsea tycker nog att hon är lite jobbig som jämt vill leka men hon är en gammal klok katt så hon låter henne hållas. Det är full fart hela dagarna men hon sover hela nätterna. Hon är hungrig jämt. Hur mycket kan dom äta?

Xena är en riktig knäkatt, hoppar upp så fort hon får en chans. Hon pratar mycket med mej och är en riktig spinnmaskin.Vatten är kul, plaskar gärna i vattenskålen där hon också dumpar alla leksaker! Hon går gärna i koppel men tycker det är lite läskigt ute,

Är verkligen glad över min lilla katt:) många hälsningar Monica"

Tamleopardens Cat Deluxe - hälsning

"Hej Carina Cat Deluxe har vuxit under de 2 veckor, han äter och äter. Nu kommer han ner till nedervåningen och tar allt mer för sig, äter till och med från mina katters kattmat, trots att Mowgli sitter inte långt bort och morrar mot honom. Han är orädd och jävlas med de. Det är kul att ha honom här men snart bär det iväg och han får vänja sig på nytt. Jag hör av mig någon gång när vi är i Österrike.

God Jul och Gott Nytt År!Veronika"

Flytthelg

Nu är vi på väg hem från Kungsör. I helgen har vi kört två stora lastbilslass från Bålsta till nya gården. Min bror har lastbilskörkort och fick låna lastbil. Vet inte vad vi gjort utan honom. Världens bästa brorsa!!! Min pappa har också hjälpt till att bära många ton grejer. Tusen tack för all hjälp! Det kommer att behövas några lass till med resten av grejjerna hemma men det tar vi lite senare. Huset i Bålsta måste säljas och först i mars får vi tillgång till hela gården.

I morgon ska vi börja bygga rastgårdar till katterna. Längtar tills vi kommit i ordning helt :)