fredag 9 januari 2009

FLYTT REA!

Nu i och med flytten behöver vi minska lite på vårat lager. Här kommer lite tips på bra klösmöbler till riktigt låga "flyttpriser"! OBS! Frakt med bussgods ingår i priset!

Klösmöbel Granat, 150 cm hög Erbjudande: SEK 1.099,00


Klösmöbel Olymp 128 cm hög Erbjudande: SEK 999,00


Klösmöbel Loja Golv till tak 240-280cm cm Erbjudande: SEK 1.490,00


Erbjudande: SEK 1.190,00Klöspelare Madrid 240-270 cm Erbjudande: SEK 1.290,00

Provridning på Malte

Malte är bara drygt två år. Har enligt förra ägaren bara varit sutten på en gång av en 1,5 årig. Då stod två vuxna på var sida och höll i barnet. Malte hade stått stilla sa hon.
Oscar har frågat, pratat om och velat rida på Malte. Jag har känt mig lite osäker på hur det ska gå första gången. Han är ju varken sadel eller tränsvan och verkligen inte van att någon sitter på hans rygg. Så idag tog jag in Malte i stallet och sadlade och tränsade honom. Han verkade lugn över situationen, lite jobbigt tyckte han nog att det var att ha träns och bett i mun. Oscar fick provsitta en gång först. Malte stod helt still. Tog sedan ut Malte ur stallet och Oscar fick rida runt lite. Jag ledde Malte i tyglarna. Kändes så roligt att det fungerade så bra. Malte gick snällt med. Dock fick han syn på de andra hästarna efter ett tag och då började han titta efter dem och gnägga och åma sig lite. Men på det stora hela gick provturen jätte bra. Måste bara hitta en kortare sadelgjord. Malte är inte lika rund som Whopie så sadeln gick inte att dra fast ordentligt, Oscar fick träna balansen istället men han såg lika glad ut för det :)