tisdag 23 juni 2009

Tamleopardens Great Adventure & Tamleopardens Fuel for Life

"Hej Carina och Mattias, Nu var det ett tag sedan, det har varit så mkt och Pia sa att hon skickat er bilder på killarna. :) Båda killarna är lika busiga som vanligt, de springer runt och leker, men ibland går lille Måns Morgan på nerverna och då får han sig ett kok stryk. Vi var och vägde Morgan på Vinsta Zoo för någon helg sedan och då vägde han 5,4 kilo.

Nu när det är sol ute :D vill de bege sig ut i det gröna, och vi har varit tvungna att sätta på lille Måns dubbla selar när vi är ute. Han är så lättskrämd att han får lite panik och tar sig ur selen, men då är det bra att ha TVÅ! :D Måns är SÅ busig, men han älskar fortfarande att ligga i sängen med mig och David när vi ska sova. Han knorrar högt och det är så mysigt. Fotograferingen för kattsanden, de bilderna hoppas vi på att få snart. Vi skulle få vänta i två månader till på att sanden skulle komma ut så kanske i augusti. Bilderna sa han att han skulle försöka få fram så fort som möjligt iaf de bilderna de inte tänkte använda. Men det tog ju en hel del bilder så jag hoppas att vi får ett par stycken, vi är så nyfikna på hur de ser ut. Almanackan bilderna vet vi inte när de kommer, men fotografen var gravid så det kan mkt väl vara så att hon har fått barn och inte har tid med bilderna förns senare i år. :)

Ni får gärna komma och besöka oss snart, nu när det är sommar och allt. Hoppas ni trivs i erat nya hus, det ser väldigt mysigt ut på alla bilderna! :D

Kramar från Morgan och Måns med familj"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar