fredag 6 mars 2009

Parning

Nu är Doris (Tamleopardens Versace) här på parning och träffar Tamleopardens Knock Out. Jag har hört ett par parningar så vi hoppas att det ska ta den här gången. Sist hon var här var hon mest morrig mot Nockis hela tiden så han ledsnade tillslut... Vart inga bäbisar då.
Är du nyfiken på att läsa mer om Doris eller ställa dig i kö för en unge. Kontakta Carl-Johan i Uppsala, http://www.freewebs.com/svenators/

Tamleopardens Leopard Love - plaskar i handfatet

"Hej! Här kommer en liten vattenhälsning från Lillan som vill önska trevlig helg!
Kram från Lillan, Malin & Jonas"






Tamleopardens Voodoo Magic & Tamleopardens Star Pilot - tittar på snö

"...Voodoo är störst men Lillen börjar komma i kapp, åtminstone när det gäller längd.Voodoo är mer som en bulldogg i kroppen, han är muskulös, snabb men inte så bra på att hoppa högt. Han klättrar helst upp. Han gillar att putta ner saker med tassen bara för att se om det låter när det ramlar i backen, och då menar jag allt från fjärrkontroller till storfavoriten PENNOR! Tänk att pennor kan vara så otroligt roligt! :) Han är också den som ser till att vi vaknar varje morgon! Han har en hes och hög stämma, jättegulligt men kanske inte kl 6 på morgonen *haha* Och så har han nog väääärldens längsta tunga...ganska ofta sticker den ut lite precis som att han sitter och räcker ut tungan *haha*

Lillen hoppar högt och gärna...han är den lilla diskbänksmarodören och den som är en jäkel på att öppna dörrar och lådor! Han är lång, smal och mycket smidig...väldigt lik sin stiliga mamma! :) Jag hade gömt torrfodret högt upp i en av hallgarderoberna med skjutdörrar. När jag kom hem en eftermiddag var dörren öppen och kattmat över allt....han hade öppnat dörren och tuggat hål på påsen den lilla busen. Då gick jag över till att ha en mindre ranson i en burk med lock på diskbänken....då har han puttat burken 1 meter ner i diskhon så att locket ramlade av och han kunde äta mat..... man skulle tro att de inte får någon mat *hahaha*Lillen (även kallad "piipen" av min kompis) efter som hans röst snarare är hög och pipig.

..på jul var vi hemma hos Björn pappa och katterna var givetvis med. De sprang runt och lekte tills Björns systers lilla hund gjorde entré... hunden är ett litet vitt yrväder men tyvärr var inte katterna lika intresserade av henne som hon var av dom... Voodoo är ju en rymmare och tar givetvis varje tillfälle i akt att springa ut i trappuppgången hemma. Vid jul tog jag på honom kopplet så han kunde få gå ut i snön lite. Jag har aldrig sett en mer vättskrämd katt. Han vill bara in igen....så jag antar att snö inte var någon favorit.... blir nog bättre till sommaren.

I morse när jag skulle gå till jobbet satt killarna och tittade på snön som föll...så söta...."











Tamleopardens Cat Deluxe - hälsning & bilder

"Hej Carina Det var ett tag sedan jag fick se bilder av Bengi. Han har blivit stor och är mycket livligt, är något svar att uppfostra. Hoppar upp på borden, klättra upp på väggen och är precis överallt. Men han är älskat av alla. Han har börjat gå ute med sele (inan snön kom), men snön gillar han inte och så här mycket snö har de nu. På ena bilden ser man mitt föräldrarhem (som ligger nedanför min sisters hus) med min pappa på taket. Det blev ännu mera snö i helgen, men nu har det lungnat ner sig.
Hälsningar Veronika"
















Tamleopardens Voodoo Magic & Tamleopardens Star Pilot - bilder & film

"Hej! Här kommer några bilder på sötnosarna och en "tvättvideo"!
Kram från oss!"