fredag 6 mars 2009

Tamleopardens Voodoo Magic & Tamleopardens Star Pilot - tittar på snö

"...Voodoo är störst men Lillen börjar komma i kapp, åtminstone när det gäller längd.Voodoo är mer som en bulldogg i kroppen, han är muskulös, snabb men inte så bra på att hoppa högt. Han klättrar helst upp. Han gillar att putta ner saker med tassen bara för att se om det låter när det ramlar i backen, och då menar jag allt från fjärrkontroller till storfavoriten PENNOR! Tänk att pennor kan vara så otroligt roligt! :) Han är också den som ser till att vi vaknar varje morgon! Han har en hes och hög stämma, jättegulligt men kanske inte kl 6 på morgonen *haha* Och så har han nog väääärldens längsta tunga...ganska ofta sticker den ut lite precis som att han sitter och räcker ut tungan *haha*

Lillen hoppar högt och gärna...han är den lilla diskbänksmarodören och den som är en jäkel på att öppna dörrar och lådor! Han är lång, smal och mycket smidig...väldigt lik sin stiliga mamma! :) Jag hade gömt torrfodret högt upp i en av hallgarderoberna med skjutdörrar. När jag kom hem en eftermiddag var dörren öppen och kattmat över allt....han hade öppnat dörren och tuggat hål på påsen den lilla busen. Då gick jag över till att ha en mindre ranson i en burk med lock på diskbänken....då har han puttat burken 1 meter ner i diskhon så att locket ramlade av och han kunde äta mat..... man skulle tro att de inte får någon mat *hahaha*Lillen (även kallad "piipen" av min kompis) efter som hans röst snarare är hög och pipig.

..på jul var vi hemma hos Björn pappa och katterna var givetvis med. De sprang runt och lekte tills Björns systers lilla hund gjorde entré... hunden är ett litet vitt yrväder men tyvärr var inte katterna lika intresserade av henne som hon var av dom... Voodoo är ju en rymmare och tar givetvis varje tillfälle i akt att springa ut i trappuppgången hemma. Vid jul tog jag på honom kopplet så han kunde få gå ut i snön lite. Jag har aldrig sett en mer vättskrämd katt. Han vill bara in igen....så jag antar att snö inte var någon favorit.... blir nog bättre till sommaren.

I morse när jag skulle gå till jobbet satt killarna och tittade på snön som föll...så söta...."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar