onsdag 25 november 2009

Helgens bravader i Norge

Så har vi äntligen deltagit på vår första TICA utställning. Utställningen arrangerades av Norticats strax utanför Oslo, 21-22 november. Vi hade med oss tre bengaler: Tamleopardens US Star, Tamleopardens Miss Kiss & Tamleopardens Pure Poison.
Vi bodde på hotell i samma bygnad som utställningshallen. Kändes väldigt lyxigt. Katterna höll
med och njöt i fulla drag.

Så här såg utställningslokalen ut. Ovan syns våra två burar. Det var en relativt liten utställning där majoriteten av katterna var BENGALKATTER!!! Det var tuff konkurrens men det gjorde det hela bara ännu roligare :)

Innan utställningen började var vi både spända och lite nervösa eftersom vi inte riktigt hade koll på hur allt skulle gå till. Vi var med på en snabb introduktion och sen föll allt snabbt på plats. Det var fem olika ringar per dag så katalogen med ringschemat var vår ständiga följeslagare. Utställningsdagarna sprang snabbt iväg. Att hålla koll på vilken domare vilken katt skulle upp till här näst och om det var dax för domarens finaler höll oss ordentligt sysselsatta. En ringutställning är både väldigt kul och samtidigt spännande då man får katten bedömd av flera domare samma dag.

Lördagens finalrosettskörd.

Helgens totala skörd av finalrosetter! Vi är så nöjda! Det här gör vi gärna om! Hoppas så att det snart kan börja arrangeras TICA utställningar i Sverige också.

Tamleopardens US Star blev Grand Champion under helgen :)

1 kommentar:

  1. Grattis till fina resultat =)
    Ett jättegrattis till Us Stars titel =)

    SvaraRadera