söndag 19 juli 2009

Tamleopardens Sparkling Ester

"Hej, ni får tillbaka henne, hon är för busig!
Det var ett skämt, allt har gått så bra. Hon heter numera Siri, vi kunde inte komma på nåt bättre.
Hemresan gick bra, hon pep tills vi kom ut till asfaltvägen, sen låg hon lugn och fin längst in i buren. Hemma tog det en stund innan hon självmant kom ut ur buren, sen gick hon runt och tittade om hon skulle trivas hos oss eller inte..... Vi visade henne kattlådan och mutade henne med lite rått kött, därefter har hon inte sagt nåt om att flytta tillbaka till mamma.
Första natten sov hon i en skokartong med den röda fleecefilten bredvid vår säng. Hon låg där hela natten, dagen hade väl varit omtumlande. Andra natten sov hon i Birgittas säng på lite olika ställen, mest uppe vid kudden. På dagarna har hon omväxlande farit runt och lekt med diverse leksaker eller klättrat i gardinerna, därefter legat still och sovit några timmar som katter gör.

Hon har hittat en favoritplats i en fåtölj i vårt uterum, dessutom är hon en riktig knäkatt, ligger gärna i knät när vi sätter oss vid TV:n eller fikar.

Vi känner redan att Siri kommer att bli en älskad familjemedlem, hon är så mysig.
Våra vänner står på kö för att komma och titta på henne. Ingen har sett en Bengal tidigare så dom är naturligtvis nyfikna.
Vi hör av oss med en ny rapport lite senare. Birgitta och Hans-Olov"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar